Felhasználási feltételek, adatvédelmi szabályzat

Az alábbiakban részletezett rendelkezések a Paradiso-Club 2006 Vendéglátó Kft. (9700, Szombathely, Arad u.1. Adószám: 13649894-2-18) továbbiakban Ciao Amico Pizzéria által üzemeltetett, http://www.ciaoamicoszombathely.hu URL alatt elérhető weboldal (továbbiakban: Weboldal) igénybevételére vonatkozó felhasználási feltételek (a továbbiakban: Felhasználási Feltételek).

A Weboldalon történő regisztrációval egyidejűleg a Felhasználó mindenféle korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja, az alábbi Felhasználási Feltételeket.

Felelősség

A Ciao Amico Pizzéria nem vállal semmilyen felelősséget olyan – elsősorban számítástechnikai vírus okozta – károkért, amelyek a Felhasználó számítástechnikai berendezésében vagy egyéb tulajdonában a belépés, a szolgáltatások, a Weboldal használata, illetve elektronikus levelezés során keletkezett. Előbbiek alapján a Felhasználó köteles a Weboldalon található dokumentumok, információk letöltését megelőzően gondoskodni a megfelelő vírusvédelemről.

Ciao Amico Pizzéria nem tartozik felelősséggel olyan magatartásért (különösen kárért), amely a Weboldal – szolgáltatás – szakszerűtlen, jogszerűtlen használatából ered.

A Felhasználót feltételen és korlátlan felelősség terheli mind a Ciao Amico Pizzéria-al, mind harmadik személlyel szemben a Felhasználó által szolgáltatott adat, információ valóságtartalmáért, illetve jogszerűségéért. A Felhasználó előbbi rendelkezés megsértéséből eredő károkért korlátlan helytállási kötelezettséggel (felelősséggel) tartozik.

Tilos bármilyen olyan rendszer vagy megoldás használata, amely a Weboldal üzemeltetéséhez használt szerverek leállását célozza vagy azt eredményezheti, vagy amely egyébként veszélyezteti vagy veszélyeztetheti a Weboldal működtetését (hacker támadás). Az ilyen magatartás büntető jogi következményekkel jár és polgári jogi kártérítési igényeket keletkeztet beleértve az ügyvédi díjakat is.

A Weboldal tartalmazhat olyan internetes weboldalhoz történő, a Ciao Amico Pizzéria-tól független kapcsolódásokat (hiperlinkek), amelyek harmadik személyek gondozásában állnak és amelyek tartalmáért a Ciao Amico Pizzéria nem vállal semmilyen felelősséget, így különösen az idegen weboldalakon, illetve weboldalakkal elkövetett jogszabálysértésekért, illetve okozott károkért.

Szerzői jogok

A Weboldal tartalma (pld.: védjegy, szöveg, adat, videó, audió, kép, stb.), a Weboldal külső megjelenése, illetve a Weboldal működéséhez alkalmazott szoftver a Ciao Amico Pizzéria kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, annak – akár online, akár nyomtatott vagy bármilyen egyéb módon történő – felhasználására kizárólag a Ciao Amico Pizzéria előzetes hozzájárulásával (engedélyével) kerülhet sor.

A Weboldal egyes részei kizárólag egyéni (saját) felhasználás céljából menthetők vagy nyomtathatók ki. Előbbi jogosultság azonban nem jelent hozzájárulást (engedélyt) a letöltött anyagok kereskedelmi céllal történő többszörözéséhez, terjesztéséhez, hozzáférhetővé (letölthetővé) tételéhez, adatbázisban való tárolásához, illetve bármilyen átdolgozásához.

A Weboldalon található képeket a Felhasználó a jogosult engedélyével használhatja fel. Előbbi engedély nélkül történő felhasználásuk sérti a szerzői és a személyiségi jogok védelméről szóló jogszabályokat.

Jelen pontban foglaltak megsértéséért a Felhasználó, feltétlen és korlátlan felelősséggel tartozik.

A Ciao Amico Pizzéria fenntartja magának a jogot, hogy a Weboldal, illetve jelen Felhasználási Feltételek tartalmában bármikor változtatásokat eszközöljön. Az aktuális Felhasználási Feltételekről a Felhasználó a Weboldal „Felhasználási Feltételek” része alatt tájékozódhat folyamatosan.

 

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a megrendelések teljesítése érdekében tároljuk. Regisztráció esetén a személyes adatok megadása önkéntes, ám a szolgáltatás igénybevételéhez nélkülözhetetlen. A weboldalon történő regisztrációval a Felhasználó mindenféle korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja, az alábbi Adatvédelmi Irányelveket.

A Ciao Amico Pizzéria tiszteletben tartja a weboldalt felkereső személyek, Felhasználók személyes adataihoz fűződő jogát.

A Ciao Amico Pizzéria a Felhasználó által önkéntes adatszolgáltatás keretében rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag az egyes Felhasználók azonosításához, illetve a szolgáltatás teljesítéséhez, a sikeres teljesítéshez szükséges mértékben használja fel.

A Felhasználó személyes adatainak felhasználásához a személyes adatok önkéntes rendelkezésre bocsátásával – adott célhoz kötötten – egyben kifejezett hozzájárulását adja.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a megrendelés teljesítéséhez cégünk alvállalkozót vesz igénybe (pl. kiszállításhoz). Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van weboldalunkkal vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén jelezze nekünk.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-78504/2014.

Eltarthatóság

Felhasznaló tudomásul veszi, hogy az általa megrendelt ételek frissen készülnek, és elsősorban a kiszállitás utáni azonnali fogyasztásra alkalmasak. Hűtőszekrényben való tárolással néhány termék egy napig eltartható.

 

Enter Details

Kérlek írd be a nevedet.
Kérlek add meg a telefonszámodat
Kérlek add meg az email címedet.
Erősítse meg ezt a foglalást

A foglalását elküldtük

We have received your booking request, A confirmation mail has been sent to you.